När IOGT-NTO Drömme höll höstens andra föreningsmöte på Valhalla söndag 7 september började man med att äta pizza var och en bakat själv.   
Pizzorna gräddades i bagarstugans elektriska bakugn, något som fungerade mycket bra. Till höger är det Sven Sjöström som just fått sin pizza av Roland Thelin som skötte om att grädda pizzorna.  

  

Till vänster en bild på några av pizzorna under gräddning inne i bakugnen. Under den två bilder från serveringsrummet på Valhalla under middagen och förhandlingarna.

Söndag 7 september var en mycket fin dag med sol och värme. 

 

  

 

Till höger och nere till vänster bilder från Nätersjö på söndagen. När jag skulle ta vyn över sjön mot Drömme skrämde jag upp en grupp sjöfågel, till höger, som skyndade sig därifrån. 

 

 

 

Fler bilder från söndag 7 september.

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008