Den senaste veckan har bjudit på ett ostadigt väder med regn blandat med ganska fina dagar däremellan. Här bredvid bilder från söndagen den 10 augusti som var både varm och solig. På förmiddagen kom några millimeter regn,. så pass att vägen hann bli lite blöt.

Lördag 9 augusti var det Kubbyran uppe på Sidensjö IP. Rekordmånga lag, 139 stycken, deltog och det blev som vanligt en trevlig dag trots att det regnade ibland. Intresseföreningen ställde upp med ett lag som dock inte överlevde gruppspelet. Ovan till vänster syns laget som bestod av Tord Thelin, Helen Sandström, Marie Thelin och Birgitta Westman. Som vanligt var Märta Norberg prisutdelare och till höger är det vinnarna Sjöbergs Lila som tar emot priset av Märta.

  

 

Fler bilder från söndag den 10 augusti.  

  

Bilder från den gångna veckan.

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008