Sommarvärmen som kom för-förra veckan bestod tyvärr bara fram till torsdag den 31 juli. Till fredagen slog vädret om och det blev kallare igen.
Till höger en morgontidig bild från den fina tisdagen 29 juli. Klockan är strax före åtta och sjön ligger spegelblank innan förmiddagsvindarna har hunnit riva upp den. Ovan till vänster en bild från onsdag 30 juli. Till vänster en bild från söndag 3 augusti då temperaturerna hade sjunkit betydligt.

Härunder en bild tagen sent söndag kväll 3 augusti från Tegsvägen ner mot Näsänget och sjön.

Söndag 3 augusti var det återigen en stor auktion i Teg med väldigt många besökare. Lägdan där parkeringen var var full med bilar strax före klockan tolv och uppe på auktionen var kommersen i full gång. Auktionsutropare var liksom i fjol Sven Forsberg, till vänster, som gjorde en beundransvärd arbetsinsats när han skötte om auktionsutropen i mer än 10 timmar i sträck.  

Ytterligare bilder från auktionen som hölls över stora delar av gårdsplanen på Viströms fastighet.
Liksom förra året skötte IOGT-NTO Drömme om serveringen vid auktionen och försäljningen gick mycket bra då auktionsbesökarna hann bli både hungriga och törstiga under dagen. Till höger är det Elisabeth Edfors, Olle Häggström, Åke Edfors och Sven Sjöström som sköter om försäljningen.      

 
Sommarens sista grill- och bastukväll vid badstranden lockade endast ett 10-tal deltagare. Med tanke på det lite kyligare vädret är det nog förståeligt. Men det blev ändå en trevlig kväll där flera också tog sig ett dopp i det 20-gradiga vattnet. 

Fortsättning här


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008