I slutet av veckan kom sommarvärmen till slut och helgen 26-27 juli var varm och härlig. Redan på fredag var det varmt och grillkvällen på badstranden blev mycket välbesökt. Till höger syns en fin bild från fredagskvällen med en flotte mitt ute på sjön. Simskolan har varit i gång en vecka och det är rekordmånga barn som är med. Ovan till vänster en bild från måndagsförmiddagen den 28. Till vänster en bild från lördagen då badstranden var välbesökt. 

Söndag 27 juli var det dags för Rössjödagen igen och mer än 100 samlades vid Bystugan i Rössjö. Drömmebygden  var väl representerad, till vänster syns några av besökarna härifrån.
En av de som var med under Rössjödagen var Lage Nilsson, till höger, som var barndomskamrat med Jonas Nätterlund. Lage minns väl den tiden och han berättade bland annat att Jonas Nätterlund var den förste som skaffade cykel i Rössjö. En längre rapport från Rössjödagen kommer på www.sidensjo.com.  

 

Bilder från den varma söndagen den 27 juli. Längs Movägen har man snyggat upp längs dikena de senaste veckorna och sett över avrinningen längs vägen.

Fortsättning här


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008