Bilder från de olika försäljningsstånden på fäboddagen. Till vänster och höger säljer Olle Häggström och Märta Sandström lotter i intresseföreningens sommarlotteri. 

Till vänster säljes vackra smycken.

 

Till vänster säljer Marie Bylund bland annat vackra täcken hon skapat själv.

Till höger säljer Anna Westin från Teg alldeles nykärnat smör.

Till vänster ett stånd där det också såldes vackra saker.  

 

 

Ytterligare en bild på Svea Bylund i full frihet. I slutet av hennes show framförde hon en komisk variant av Carolas "Fångad av en stormvind".

Senare på eftermiddagen blev det vacker folkmusik med Örnringens spelmanslag och Evert Wälimaa som spelade nyckelharpa.

Strax innan att dagen på Nybodarna var över hölls dragning på högvinsterna i Intresseföreningens sommarlotteri där vinsterna bland annat var två vackra tullor (vaggor) i trä som Drömmebon Lage Näsström tillverkat.

Till vänster bilder från Drömme på söndagsförmiddagen. Vädret de senaste dagarna har varit lite upp och ned.

Ibland har det kommit lite regn och åska har hörts men den har varit långt borta. Lite längre bort har det tydligen kommit betydligt mer regn. Temperaturerna kryper väl långsamt uppåt men det är få dagar som har varit varmare än 20 grader på ett tag.

Bredvid bilder från den gångna veckan med vackra sommarmoln.

 

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008