Bilder från Näs och Drömme onsdag - torsdag 28-29 maj.

I mitten av veckan blev det riktigt varmt och skönt i Drömmebygden med temperaturer upp mot 20 grader. Något som också kommit de senaste dagarna är vårgrönskan.
Helgens uppdatering av hemsidan blir lite försenad på grund av andra uppdrag. Skulle någon som åker på invigningen av konstverket i Brynge ta bilder där är jag tacksam om jag kan få använda dem. 

  

Ganska fint väder i Drömmebygden lördag - söndag 24-25 maj. Efter de senaste veckornas kalla väder kom våren tillbaka i den gångna veckan och lördag-söndag var det upp till 20 grader varmt i solen.

Lördag 24 maj hade IOGT-NTO Drömme en städ- och röjdag på Valhalla. Ett 25-tal medlemmar deltog under dagen. Städarbetet avslutades med lunch på Valhalla varefter  föreningsmötet för maj månad hölls.
Ovan till vänster är det Eddie Östman och Elias Kallin som räfsar nere på den före detta isbanan och till höger syns Sven-Erik Pettersson i förgrunden.

Här syns några bilder på ett par ekorrar som sprang runt på lagårdsväggarna häromdan. Det finns ovanligt många ekorrar i år och även andra vilda djur verkar det finnas ovanligt gott om.

I förra veckan syntes till exempel en varg i Bäcka och björnobservationer i  närområdet hör man talas om regelbundet.  

 

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008