Söndag 27 april var en ganska fin dag i Drömmebygden trots att solen inte syntes till. Runt 10 plusgrader och vindstilla gjorde att det var ganska skönt att vistas ute.

Till höger en vy över sjön där de mörka fläckarna blir allt större. Mycket av snön på åkrarna ner mot sjön är borta. 

På söndag gjorde IOGT-NTO Drömme en utflykt till Linlyckan i Brynge för att äta söndagslunch och hålla föreningsmötet för april. Till höger tar några av de 20-talet deltagarna för sig av den både goda och vackra maten.

Under söndagen var det en välbesökt auktion på Valhalla. Det var Nolaskogs Minigolfklubb som höll auktionen till förmån för sin minigolfverksamhet i Bjästa.

Lördag 26 april såg det ut så här i Drömme. Snön är på väg att töa bort men isen ligger fortfarande på sjön och någon rekordtidig islossning blir det inte i år. Men med ett rejält blåsväder kan den nog försvinna inom kort. I fjol försvann isen 26 april och 2006 11 maj.
Men på onsdag hälsas våren välkommen till Drömmebygden vare sig isen är kvar eller inte, se affischen till vänster.

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008