Söndag 13 april var det ett mycket trist väder i Drömmebygden med lätt snöfall och gråmulet, nästan dimmigt.

Våren fick ett bakslag den gångna veckan då det kom ganska mycket blötsnö flera gånger. Vägarna blev åter snöbelagda och väldigt hala.

Här bredvid bilder från söndagen.

Lördag 12 april deltog ett 10-tal medlemmar från IOGT-NTO-rörelsen i Drömme på IOGT-NTO:s distriktsårsmöten I Timrå. Några tjuvstartade redan på fredagskvällen då årsmötet för juniordistriktet hölls. Ovan till vänster anländer några av ombuden från Örnsköldsvik till Vivansborg där Carina Svedin och Ingrid Darj tar emot dem. Till höger en bild från förhandlingarna där det blev  votering vid ett av besluten.  

Förutom förhandlingarna var det ett samkväm under lördagskvällen med bland annat en gåvoauktion till förmån för det internationella arbete som IOGT-NTO bedriver. Säker auktionist som vanligt var Olle Häggström, ovan till vänster.  Till vänster Eurora, alias Eva Näsström som återigen gästade distriktsårsmötet för att berätta om sina vedermödor att klara av dagens samhälle. Till höger årsmötets grand old man, 91 -årige Sune Darj från Ånge i samtal med Eric Forsberg från Arnäsvall.

 

Fler bilder från den tråkiga söndagen, denna omgång är tagen i Kläppen. 

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.
Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008