Ett 50-tal var med på Valhalla när Anders Linder och Kerstin Wikström uppförde sin musikshow "Kompisar" lördag 5 april. Det är en föreställning som handlar att vara kompis med sig själv och med varandra. Som synes på bilden till höger dök även den kände Kapten Zoom upp. Anders Linder hade ju en TV-serie där han spelade Kapten Zoom. "Galaxer i mina braxer" var ett av hans typiska uttryck.

 

Söndag 6 april var ganska gråtrist i Drömmebygden. På förmiddagen var det väldigt dimmigt men det klarnade upp frampå eftermiddagen. Annars har den gångna veckan varit ganska fin med flera soliga dagar.

Lördag 5 april hade IOGT-NTO Drömme och Föreningen Valhallalokalen ombud med på 2 olika årsmöten. Det ena som bilderna här bredvid är från hölls i Sollefteå. Det var Våra Gårdar Västernorrland som hade årsmöte. Eddie Östman från Näs var mötesordförande. Ovan till vänster ses han till vänster tillsammans med den omvalde ordföranden Eric Forsberg. Det andra årsmötet var NBV MittSveriges som hölls i Hammarstrand.

 

Bilderna här bredvid är från måndagen i den gångna veckan då sjön låg så här spegelblank. Bilden till höger är tagen från Nätersjö mot Drömme.

 

Bilden till vänster är från tisdagen.

 

 

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008