Bländande vackert väder under påskhelgen i Drömmebygden. Här bredvid bilder från annandag påsk, 24 mars.

Ganska märkligt väder den senaste tiden, inte bara här i Drömmebygden. Vinterns kallaste temperaturer har uppmätts de senaste dagarna, här i Drömme har det varit 20-25 minusgrader en del nätter. 


Solen värmer dock så mycket nu att under dagarna håller sig temperaturen på några minusgrader. Kylan gör att skaren är så hård att det går att promenera var som helst på snön, inte bara i snöskoterspåren.

Här bredvid fler bilder från annandag påsk. Till höger en bild på vägen genom Kläppen, fortfarande istäckt liksom resten av Drömmevägen..

Ett 30-tal deltog i IOGT-NTO Drömmes påskfest och föreningsmöte på skärtorsdagskvällen. Köks- kommittén hade dukat upp ett välförsett bord med påskmat som synes på bilden till höger. Påskfesten hade också deltagare från IOGT-NTO i Köpmanholmen och Djupsjö. Bland kommande aktiviteter på Valhalla finns en teaterföreställning med Anders Linder 5 april, årsmöte med Valhallalokalen 15 april och valborgsmässofirande.  

 

Söndag kväll lyste månen rött på kvällshimlen. Den stod lågt över horisonten, ungefär över Furunäset sett från Drömme.

Till vänster fler bilder från den vackra påskhelgen.  

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008