Riktigt fint väder i Drömmebygden söndag 16 mars. Soligt, vindstilla och runt 10 plusgrader i solen.
Uppe vid Drömmebodarna och Hinnsjön är det betydligt mer snö än i byarna runt Drömmesjön. Till höger en bild som Johan Sandström tog uppe på Drömmebodarna under helgen.
Och vid Sågselet har snödjup på 90-95 centimeter uppmätts för några dagar sen.  

Ovan till vänster bilder från Botniabanans sträckning. Inte så mycket händer där just nu utom i tunnlarna där det pågår mycket arbete med att färdigställa dem. Den undre bilden visar snöskoterporten närmast Bäcka som kommit till användning.

Till vänster bilder från Bäckabron där mycket snö och is ligger kvar längs ån.

Ett 20-tal deltog i intresseföreningens träff vid vindskyddet på Näslandet under söndagen. Till höger är det Tage Gidlund, Bengt Vikner och Arne Skoog som samtalar.
På söndagen var IOGT-NTO Drömme värd för IOGT-NTO-kretsens årsmöte på Valhalla. Ett 70-tal deltog. Ovan till vänster berättar Monica Johansson från IOGT-NTO i Arnäsvall om deras arbete för att hjälpa familjer och ungdomar. Till vänster pågår förberedelser för årsmötet. Sven Sjöström packar smörgåsar i förgrunden. I bakgrunden syns Ulla Thelin, Birgitta Egnell och Maj-Britt Sjöström. 

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008