Intresseföreningens familjedag på Näslandet söndag 9 mars blev riktigt trevlig trots det tråkiga vädret under söndagen. Ett 30-tal deltog under dagen och man tog sig dit på allehanda sätt. Många åkte snöskoter som synes på bilden till höger. Då och då glimtade solen till men det var gråmulet större delen av dagen. Temperaturerna höll sig strax ovan nollstrecket.
Som tur var slutade förmiddagens regnblandade snöfall lagom till familjedagens start klockan 12. 
Ovan till vänster håller Tage Gidlund på att borra upp fler hål i isen för den fisketävling som hölls under dagen.
Det nappade dock dåligt och till höger syns vinnaren i pimpeltävlingen, Gustav Näsström, med dagens enda fångst. Fisken var inte så stor och inte så lätt att identifiera heller. Till vänster syns en närbild på den mystiska fisken.

 

Fler bilder från aktiviteterna under familjedagen. Förutom pimpling var det korvgrillning och kälkåkning på programmet. Alla barn fick också en godispåse och ett lotteri med fina vinster såldes.

Nere till vänster syns 2 av de som höll i aktiviteterna under dagen, Daniel Söderlind och Puck Häggström. I mitten syns Bengt Vikner och Sture Näsström.

Fler bilder här


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007