Inga bilder från Drömmebygden helgen 16-17 februari eftersom redaktören var i Sundsvall och tittade på teater. Men några bilder från fredag den 15:e finns att visa upp.
Föregående vecka hade många fina dagar som var lämpliga att vara ute och promenera i. Temperaturerna höll sig strax under noll. Ett smolk i glädjebägaren är att det är väldigt halt och spårigt på de mindre vägarna.   
Orsaken till besöket i Sundsvall var Scenkonstdagarna 2008 där arrangörer från stora delar av Norrland deltog. Kommande utbud av scenföreställningar från många olika kulturgrupper visades upp. En av många höjdare under dagarna var Stig Östman, bilden till vänster, en suverän berättare med många strängar på sin lyra.
Under söndagen gjorde Thomas Håkki Eriksson en mycket intressant redovisning av sitt konstprojekt kring byn Ljungaverk som också blivit ett landsbygdsutvecklingsprojekt som skapat framtidstro i Ljungaverk. Här är en länk till en artikel om Håkki i Sundsvalls tidning och här är  länken till hans hemsida http://www.haakki.com. /

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007