Ovan en bild tagen från utkiken på Långberget ner mot Drömmesjön lördag 26 januari. Det är Sara Thelin och Mats Byström som tagit de här bilderna under en skoterutflykt. Till höger och vänster bilder från den nya Kobron inne på Mon.
Söndag 3 februari var riktigt vacker i Drömmebygden. Det var några minusgrader och vitt och rent efter nattens snöfall på några centimeter. På lördagen däremot var det ett riktigt busväder även om det inte var i närheten av den storm som härjat söderut. Temperaturerna är lite av en jojo de senaste dagarna. Nu sent söndag kväll är det plötsligt 15 minusgrader efter de senaste dagarnas ganska milda väder.
 

IOGT-NTO:s Öppet Hus på Valhalla söndag 3 februari blev en mycket trevlig tillställning för de 50-tal som tog chansen att se alla aktiviteter som bedrivs på Valhalla.
Några fler besökare hade i och för sig rymts men det vackra vädret lockade troligen många att hålla sig utomhus under söndagen.  


Man kunde prova på allehanda saker på Valhalla under eftermiddagen. Flera tv-spel var igång och ovan är det Sigrid Vikner och Olle Häggström som går en låtsas-boxningmatch. En kamera ovanför duken registrerar "slagen" och räknar poängen för boxarna.

Det var även mat- och kaffeservering under eftermiddagen. Ett bildspel om Sidensjö visades också. 

 

 

Fler bilder från den vackra söndagen.

Till vänster en bild från lördagen som var riktigt grå och trist. Vi fick en släng av stormen som härjade söderut men det blev inte så besvärligt.

På lördagseftermiddagen deltog ett tiotal medlemmar i IOGT-NTO Drömme i distriktets seminarie- och revydag i Kramfors. Här bredvid bilder från ett av de tre seminarierna som hölls under eftermiddagen. Detta handlade om studier och leddes av Birgitta Mårtensson. Efter kurserna blev det middag och revy.  

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007