Till slut blev det riktig vinter i Drömmebygden denna förunderligt milda vinter. Men riktigt så bistert som det verkar vara på bilden till höger har det inte varit på långa vägar än. Söndag 27 januari var som synes på bilderna här bredvid en strålande vacker dag med endast några minusgrader. Några dagar under den gångna veckan har det varit lite kallare men det är ingen fimbulvinter precis.
 
På söndag eftermiddag höll IOGT-NTO Drömme ett välbesökt föreningsmöte på Valhalla. Innan förhandlingarna var det som vanligt söndagsmiddag. Denna gång bjöds deltagarna på en mycket god köttfärssoppa. Under mötet diskuterades bland annat en satsning på ökad ungdomsverksamhet på Valhalla. Kommande söndag hålls ett öppet hus på Valhalla som avstamp för den verksamheten, se nedan.
Föreningsmötet gästades av Siv Bard från Örnsköldsvik, bilden ovan till höger, som valdes in i IOGT-NTO:s förbundsstyrelse vid kongressen i Uppsala i somras. Hon berättade om den första tiden i förbundsstyrelsen som varit både innehållsrik och intressant. Det blev också tårtkalas under föreningsmötet. Föreningen vann i höstas en tävling mellan kretsens föreningar och förstapriset var dagens tårtkalas.     

 

 
Lite fler bilder från den gångna veckan som varit fylld med ljusa, vackra dagar. Flera dagar har det kommit några centimeter nysnö, något som gör det ännu vackrare. 

SLUT


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007