Väldigt grått och lite trist i Drömmebygden söndag 18 november. Bredvid här bilder från badstranden vid lunchtid på söndagen. Den gångna veckan har varit mild med temperaturer kring nollstrecket. Ibland har det duggregnat och ibland har det kommit snö istället. Både lördag och söndag föll det underkylt duggregn som gör det ganska halt.

Torsdag kväll 15 november tävlade IOGT-NTO Drömme i den svåra frågesporten PUMPEN. Innan tävlingen var det både mat och föreningsmöte. Eftersom det skulle bli ärtsoppa och pannkaka blev det lite bekymmersamt när ordinarie pannkaksmakare blev justerad och tvingades stanna hemma. Men istället hoppade Bengt Vikner in som pannkakstillverkare, något han skötte med den äran.

Bredvid här bilder från tävlingen som gick mycket bra för föreningen.

27 stycken deltog i PUMPEN-frågesporten. Preliminärt blev det 65 poäng av 72 möjliga för IOGT-NTO Drömme och en delad 4:e plats i landet av 125 deltagande lag. De rätta svaren har ej kommit än. Se på www.iogt.se/pumpen för mera information.
Lördag 17 november var vi några från Drömmebygden som deltog i ett seminarium om morgondagens föreningsliv i Örnsköldsvik. Moderator var Alice Bah Kuhnke, se bilden till höger. Ett referat från dagen finns under länken "Hänt". Fler bilder från dagen kommer på www.sidensjo.com snart. Det var inte bara seminarium för deltagarna för på eftermiddagen blev det hockey i arenan. Det var premiär för den nya mediakuben som kostat 7 miljoner. Den hjälpte dock inte utan MoDo förlorade mot Brynäs. 

Här följer bilder från en promenad runt Brattfallet under den dimmiga söndagen. Men det var behagligt att promenera i det milda och lugna vädret. 

Fler bilder här

 

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007