Fortsatt fint höstväder i Drömmebygden med milda temperaturer och duggregn istället för snö. Söndag 28 oktober såg det ut så här på badstranden, bilden till höger. Svanarna blir fler och fler och det bebådar nog tyvärr att vintern kommer ändå. På söndagen syntes också sidensvans i byn, bilden ovan till vänster.

Till höger och nere till vänster bilder uppifrån Lia där mycket av kontaktledningsarbetet längs järnvägen nu är gjort. Tyvärr förstör kontaktledningarna utsikten mot både Hållen och Drömme men det finns ju fler utsikter att fotografera.

Till vänster affischen för tisdagens fadderbarnsfest på Valhalla. IOGT-NTO Drömme har arrangerat fadderbarnsfesten ända sen slutet av femtiotalet och snart fyller den 50.

Till höger och nere till vänster syns ett av de första tågen på Botniabanan genom  Drömmebygden. Banverket Produktion bygger kontaktledningarna.

 

Tisdag 23 oktober såg det så här på Drömmesjön. Vattnet låg alldeles spegelblankt och morgondimmorna drog längs dalgångarna på andra sidan sjön.

 

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007