Helgen 20-21 oktober var ganska fin i Drömmebygden med tanke på hur långt hösten är gången. Fortfarande är det ganska milt med cirka 10 plusgrader på söndagen. Några morgnar och nätter har det dock varit minus grader så det är nog klokast att sätta på vinterdäcken.

IOGT-NTO Drömme höll oktober månads föreningsmöte på söndagseftermiddagen och IOGT-NTO i Sollefteå kom på besök så vi blev ungefär 35 stycken som samlades på Valhalla. Efter att vi ätit en mycket god middag informerade Kristina Strömberg från Sollefteå-föreningen om deras omfattande verksamhet som bedrivs i deras lokal centralt i Sollefteå.

Vi fick också höra Olof G. Strömberg berätta om en ny sorts studiecirkelarbete de skapat som gör alla deltagare mer delaktiga i kursen.
Efter förhandlingarna fick vi se på en utställning om alkohol och droger som Sollefteå-föreningen skapat.  Utklipp om dessa frågor från tidningar har samlats ihop på utställningsplanscher, se bild en ovan till vänster.

Till vänster en bild på 2 svanpar tagen tidigare i veckan.

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007