Söndag 30 september var en både dimmig och regnig dag i Drömmebygden. Det småduggade mest hela dagen och frampå eftermiddagen kom en rejäl regnskur som dock var ganska kort.

Badbryggorna på badstranden togs upp på söndagen och till höger syns den sista bryggan innan den också togs upp. Det var bara 10.5 grader i vattnet så det blir nog inga fler bad i år. 

De senaste dagarna har höstfärgerna synts mer och mer och på bilden ovan från fredag 28 september syns de tydligt. Fler bilder på höstfärger finns på nästa sida.

Lördag 29 september var det röjdag i Drömmebygden och här bredvid syns bilder från samlingen på Valhalla på lördagsmorgonen. Bengt Vikner ledde arbetet och han skickade iväg flera arbetsgäng till platser runt Drömmebygden.

Ett gäng jobbade på badstranden med att såga och klyva ved för nästa sommar till bastun och grillning.  Bastuflotten togs upp under den gångna veckan och den ska nu stå uppe på land på badstranden i fortsättningen. Det jobbades även uppe vid Drömmebodarna, med skoterspåret upp mot Bäcka,   vid Valhalla och på ytterligare platser. Efter arbetet bjöd Eva Näsström och Helen Bylund på en mycket god lunch på Valhalla för alla som jobbat. 

Mer bilder här

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007