Helgen 22-23 september var ganska varm och skön jämfört med tidigare delen av september. Höstfärgerna kommer mer och mer nu och det är vackert.

Till vänster en bild av ekorren som håller sig kring anslagstavlan mitt i byn. Här har vi lyckats skrämma upp den i ett träd.

 

Lite fler bilder från söndag 23 september.

På söndagseftermiddagen höll IOGT-NTO Drömme föreningsmötet för september. Det var välbesökt som vanligt. Ett 30-tal åt först söndagsmiddag innan det blev intressanta förhandlingar. Hösten för IOGT-NTO Drömme innehåller många arrangemang av  skilda slag.

SM i multisport gick den gångna helgen här i Höga Kusten och lördag morgon 22 september (fredag var fel) passerade de deltagande lagen Drömme på cykel.

Här syns bilder som Ingrid Darj tog när några av lagen passerade på väg upp mot Skorped.

Läs mer på http://www.multisportsm.se/

 

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007