De här dagarna pågår arbetet med att bygga upp kontaktledningarna längs banan uppe vid Brattfallet. Även söndag 16 september jobbade de. Till höger en bild tagen från bron över järnvägen vid Brattfallet tagen i västlig riktning.

Till vänster en bild tagen från östra sidan av järnvägsbron västerut.  

Söndag 16 september såg det ut så här runt Drömmesjön. Temperaturen låg runt 12-13 grader och det var ganska skönt att vara ute. Annat var det på lördagen då det regnade mest hela dagen. 

 

På söndag hann jag med en cykeltur upp mot kraftverksdammen och tillbaka. Här bredvid bilder från början och slutet av utflykten. Bilden till höger är från Movägen strax nedanför Valhalla och till vänster en bild från ån vid den tidigare kvarnen på hemvägen.   

 

Det blev också en promenad upp till vindskyddet på Långberget där jag tog de här bilderna.

   

SLUT

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007