Helgen 1-2 september hände inte så mycket i Drömmebygden. Ett våldsamt regnväder på söndagskvällen var kanske  det mest dramatiska som hände. Efter regnet syntes en väldigt kraftig regnbåge över sjön, den starkaste någon av oss sett. Till vänster bilder från söndagen av den ständigt föränderliga vyn mot sjön.

 

Den gångna veckan blev ganska kall och sommaren verkar långt borta nu. Nere till vänster en bild från byggnationerna på Lundströms gård. Som synes blir huset där mycket vackert.
Kommande vecka börjar älgjakten så det kanske blir några bilder därifrån. Till helgen gör IOGT-NTO Drömme en tre dagars bussresa till Dalarna och Dalhalla så det blir en rapport därifrån också. 

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2007